Prstan Vodni vrt

Ljubek srebrn prstan, ki se navdihuje po skrivnostnem cvetočem ribniku, se z motivom lokvanjev nežno ovija okoli prsta.

Barva
Velikost
120,00 €
SRAgWaterG01
NI VAŠE VELIKOSTI? POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
POIŠČITE SVOJO VELIKOST PRSTANA

Kolekcija

Material

Mere

8 x 22 x 24 mm

'Skrivnostni vrt' je ljubka in igriva kolekcija, ki te popelje v skrite kotičke divjih cvetočih vrtov. Sestavljajo jo svobodne linije, cvetlice, kače, čebelice, korenine in vejice. Prepletanje srebrnih in zlatih vitic s skrbno izbranimi dragulji ustvarja čarobno dinamiko in izraža neukročeno naravo v vsej svoji lepoti. Linija je namenjena romantičnim dušam, ki iščejo svoj mir in inspiracijo v gozdni svetlobi in odtenkih zelene.

Nakit se ob rednem nošenju spreminja z vami. Na začetku je nakit nov in bleščeč, z vami pa bo pridobil povsem novo zgodbo. Še posebej srebro, ki je močno podvrženo vplivom iz okolja, hitro pridobi temno patino. Srebro namreč reagira z žveplom v zraku, zaradi česar se na površini pojavi patina. Na začetku kot plast rumenkaste, ki potemni na rjavo in nazadnje na črno. Na tistih mestih, kjer se nakit drgne ob telo, ostane kovina bleščeča, saj ga z nošenjem nezavedno poliramo. Večina mojega nakita je močno teksturiziranega, tako se ob potemnitvi linije poglobijo in ustvarijo povsem nov videz.

Nakit redno vzdržujte, saj si ne želite, da bi ta prehitro izgubil svoj sijaj. Tukaj je nekaj napotkov, s katerimi bo nakit ostal bleščeč dlje časa:

  • Nakita ne shranjujte v vlažnih prostorih ali na okenskih policah.
  • Nakit imejte shranjen v škatlici ali mošnjičku.
  • Ko nakit snamete, ga očistite, saj olja na vašem telesu pospešujejo oksidacijo.
  • Očistite nakit še posebej po kopanju v morju ali bazenu.
  • Redno polirajte nakit s polirno krpico.
  • Če je v nakitu kamen, ga lahko nežno čistite pod tekočo vodo z zobno krtačko in milom.
  • Kozmetiko in parfume nanesite preden si nadenete nakit.
  • Izogibajte se nošenju srebrnega nakita med fizično aktivnostjo, saj pot pospešuje oksidacijo srebra.

 

Vzdrževanje in popravila

Tako kot vse stvari, ki so pogosto v uporabi, tudi za nakit pride čas, ko potrebuje popravilo, čiščenje ali samo malo osvežitve. Za vse svoje izdelke nudim čiščenje, poliranje nadomestilo strganih verižic ali izgubljenih uhanov, ponovno pozlato, nadomestilo poškodovanih ali izgubljenih kamnov.
V roku enega leta od nakupa vam popravila in vzdrževanje nudim brezplačno. Po izteku enega leta se za popravilo postavi cena po predhodnem dogovoru.
Če imate kakšno vprašanje o popravilu in vzdrževanju, me, prosim, kontaktirajte na 031 702 005 ali na hello@ursularihtar.com.