Pogoji poslovanja

Splošna pravila in pogoji veljajo za vse uporabnike spletne strani. Z vstopom na spletno stran uporabnik potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pravili in pogoji ter da soglaša z njimi. Pravila in pogoji so lahko spremenjeni ali dopolnjeni kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Uporabniki lahko vsebine spletnih strani ponudnika uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija vsebin iz spletnih strani je brez dovoljenja ponudnika prepovedana.

Ponudnik si pridržuje pravico:

  • Da popolnoma ali delno ustavi in umakne prodajo izdelkov iz spletne trgovine.
  • Da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ali delno ustavi dostop do spletne strani.
  • Spreminja ceno ali vsebino izdelka brez predhodnega obvestila.
  • Do preklica naročila v primeru, da zahtevanega izdelka ni na zalogi.
     

Podatki o ponudniku

Uršula Rihtar – Samozaposlena v kulturi, Oblikovalka,
Klopce 14, 1262 Dol pri Ljubljani, Slovenija
ID za DDV: 08919848
Matična številka: 25578780000
 

Naročanje izdelkov iz spletne trgovine

Vsi izdelki so narejeni ročno z uporabo različnih zlatarskih tehnik, kar daje nakitu značilen videz. Veliko izdelkov v spletni trgovini je unikatnih, zato je na voljo le ena velikost. V kolikor si želite izdelek v drugi velikosti, mi, prosim, napišite e-mail, da se pogovorimo o možnostih.
 

Opis izdelkov

Izdelki so narejeni ročno, zato lahko med posameznimi kosi pride do rahlih variacij. Prosim, upoštevajte, da se barve na fotografijah razlikujejo glede na monitor ali brskalnik, ki ga uporabljate. Fotografije niso v dejanski velikosti. Za jasno prestavo o velikosti vsakega posameznega kosa, prosim preberite dimenzije, ki so podane ob opisu izdelka.
 

Reklamacije, menjave in vračila

Naj bo kupovanje preko spleta popolna izkušnja, zato vam nudim menjavo ali vračilo izdelkov v 14 dneh od nakupa.

Če je velikost nakita neustrezna, me o tem obvestite na elektronski naslov hello@ursularihtar.com ali me pokličite na 031 702 005, da uredimo menjavo ali prilagoditev velikosti po meri.

Vrnete, ali zamenjate lahko vse izdelke, ki so nepoškodovani in ne-nošeni ter nimajo vidnih znakov obrabe, niso bili narejeni posebej po naročilu in niso bili predelani na kakršen koli način.

Reklamacije izdelkov upoštevam v roku enega leta od nakupa.

Izdelke, prosim, pošljite na sledeč naslov, v originalni embalaži, z dokazilom o nakupu.
Uršula Rihtar
Matjanova pot 5
1000 Ljubljana
Slovenija

Ko prejmem vrnjene izdelke, vas bom o tem obvestila preko elektronske pošte. Prosim, dovolite 14 dni za vračilo vašega denarja. Denar bo vrnjen po isti plačilni metodi, kot je bilo izvedeno plačilo. Kupec je odgovoren za stroške vračila. Če je vrnjen izdelek na kakršen koli način poškodovan, je kupec odgovoren za nastalo škodo oz. izgubo v vrednosti.

Če vaši izdelki prispejo na kakršen koli način poškodovani, me obvestite v petih dneh od prejema pošiljke. Težavo se bom potrudila rešiti v najkrajšem možnem času. Namerne poškodbe nakita vam odrekajo pravico do reklamacije.
 

Odstop od nakupa

Če ste si premislili glede nakupa, me o tem obvestite preko elektronske pošte, še preden so izdelki odposlani na hello@ursularihtar.com.

Prosim, vzemite v obzir, da kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri izdelkih, narejenih po naročilu ali pri izdelkih, ki so bili na kakršen koli način personalizirani ali prilagojeni.
 

Vzdrževanje in popravila

Tako kot vse stvari, ki so pogosto v uporabi, tudi za nakit pride čas, ko potrebuje popravilo, čiščenje ali samo malo osvežitve. Za vse svoje izdelke nudim čiščenje, poliranje nadomestilo strganih verižic ali izgubljenih uhanov, ponovno pozlato, nadomestilo poškodovanih ali izgubljenih kamnov. 

V roku enega leta od nakupa vam popravila in vzdrževanje nudimo brezplačno. Po izteku enega leta se za popravilo postavi cena po predhodnem dogovoru.

Če imate kakšno vprašanje o popravilu in vzdrževanju, me, prosim, kontaktirajte na 031 702 005 ali na hello@ursularihtar.com.
 

Cene

Cene izdelkov so navedene v evrih in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.