Ogrlica Komet

Slikovita ogrlica elegantno upodablja nebeški ples dveh kometov, ki divje letita skozi prostrano vesolje. Na čelu vsakega kometa se nahajata ognjeni opal in zlati beril, ki s svojim sijajem upodabljata svetlobno hitrost.
Na eni strani ogrlice se meteorjev rep nadalje v ročno izdelano srebrno verigo. Verižica posnema črto ki jo meteor pušča za sabo med svojim potovanjem skozi vesolje. Druga stran ogrlice je asimetrično sklenjena z nežno verižico in 14 ct zlata, ki poudarja barvo in lesk kamnov.
 

585,00 €
CNComet
NI VAŠE VELIKOSTI? POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
POIŠČITE SVOJO VELIKOST PRSTANA

Kolekcija

Mere

20 x 54 x 88 mm; Dolžina ogrlice: 43 cm

Pure Crystal is a collection which central element is a sparkling crystal structure that unites in symbiosis with the human body. Geometric crystals with their straight lines and organic growth form a dynamic contrast between roughness and softness, between the organic and the geometric world. The soft pieces, selected for this collection, complement the representation of the crystals, giving them lustre and texture. This collection is intended for those with a strong focus on aesthetics, that pursue pure lines in contrast to the undistorted nature.

Nakit se ob rednem nošenju spreminja z vami. Na začetku je nakit nov in bleščeč, z vami pa bo pridobil povsem novo zgodbo. Še posebej srebro, ki je močno podvrženo vplivom iz okolja, hitro pridobi temno patino. Srebro namreč reagira z žveplom v zraku, zaradi česar se na površini pojavi patina. Na začetku kot plast rumenkaste, ki potemni na rjavo in nazadnje na črno. Na tistih mestih, kjer se nakit drgne ob telo, ostane kovina bleščeča, saj ga z nošenjem nezavedno poliramo. Večina mojega nakita je močno teksturiziranega, tako se ob potemnitvi linije poglobijo in ustvarijo povsem nov videz.

Nakit redno vzdržujte, saj si ne želite, da bi ta prehitro izgubil svoj sijaj. Tukaj je nekaj napotkov, s katerimi bo nakit ostal bleščeč dlje časa:

  • Nakita ne shranjujte v vlažnih prostorih ali na okenskih policah.
  • Nakit imejte shranjen v škatlici ali mošnjičku.
  • Ko nakit snamete, ga očistite, saj olja na vašem telesu pospešujejo oksidacijo.
  • Očistite nakit še posebej po kopanju v morju ali bazenu.
  • Redno polirajte nakit s polirno krpico.
  • Če je v nakitu kamen, ga lahko nežno čistite pod tekočo vodo z zobno krtačko in milom.
  • Kozmetiko in parfume nanesite preden si nadenete nakit.
  • Izogibajte se nošenju srebrnega nakita med fizično aktivnostjo, saj pot pospešuje oksidacijo srebra.

 

Vzdrževanje in popravila

Tako kot vse stvari, ki so pogosto v uporabi, tudi za nakit pride čas, ko potrebuje popravilo, čiščenje ali samo malo osvežitve. Za vse svoje izdelke nudim čiščenje, poliranje nadomestilo strganih verižic ali izgubljenih uhanov, ponovno pozlato, nadomestilo poškodovanih ali izgubljenih kamnov.
V roku enega leta od nakupa vam popravila in vzdrževanje nudim brezplačno. Po izteku enega leta se za popravilo postavi cena po predhodnem dogovoru.
Če imate kakšno vprašanje o popravilu in vzdrževanju, me, prosim, kontaktirajte na 031 702 005 ali na hello@ursularihtar.com.